четвъртък, 16 май 2013 г.

"Мисля, че е много важно да познаваш в детайли всеки аспект на това с което се занимаваш" - едно интервю с Николай Карабойчев - управител на фирма НИТЕЛ М ЕООД



Тази седмица с радост Ви представяме Николай Карабойчев -  управител на Бизнес Информационен каталог. Той е млад, амбициозен и от скоро семеен. Обича пътуванията и спорта.
Задаваме му няколко въпроса, за да ни разкаже за себе си и идеите,които има:


Трудно ли се ръководи успешен бизнес в днешно време? 

В днешно време не е толкова трудно воденето на успешен бизнес а по-скоро дългосрочното планиране на бизнеса което е една много важна част от целия процес. Така е поради несигурната среда както в България, така и по света. Но все пак с много желание, страст и упорита работа нещата се получават.


Какви са основните стъпки,които следвате?

– Мисля, че едно от основните неща е да сме коректни – както вътрешнофирмено към служителите си, така и към нашите партньори и клиенти. В нашият бранш за съжаление има много некоректни фирми които вредят и на нас, но ние полагаме огромни усилия да запазим доверието в нас.


Важна ли е Вас -удовлетвореността на клиента? 

– Както вече споменах мисля, че това е основата на всеки успешен и устойчив бизнес модел.


Имате ли личен опит в продажбите, преди да стартира проекта на вашата фирма НИТЕЛ М ЕООД -  Бизнес Информационен Каталог? 

– Да. Гордея се, че съм минал през всички нива на йерархията в нашата сфера и мога да съветвам дори и търговците от първо лице, базирайки се на личния си опит. Мисля, че е много важно да познаваш в детайли всеки аспект на това с което се занимаваш.


Как прекарвате свободното си време, имате ли любимо занимание извън офиса? 

– Обичам да спортувам и да пътувам(стига да мога да си „откупя” достатъчно време). Смятам,че спорта изгражда много полезна дисциплина, а пътуването разширява мирогледа, така че и двете са ми полезни по някакъв начин.

Няма коментари:

Публикуване на коментар