четвъртък, 6 юни 2013 г.

Скритите тайни на Link Building

Link Building е „сърцето” на интернет.

Link Building е услуга, която спомага да се повиши рейтинга на сайта Ви в търсачките. Търсачките в интернет са като модератори на сайта ви. Тяхната основна цел е да обхождат милионите генерирани страници в он-лайн пространството и да отсеят съдържащата се информация според търсенето на потребителя.
Като основен инструмент се използва анализ на структурата от линкове в сайта и се изгражда оценка на всеки сайт - дали публикуваното съдържание е уникално.
Сайт, който няма входящи линкове получава  нисък рейтинг от търсачките. Преглеждайки даден сайт, роботът на търсачките, преглежда единствено съдържанието на сайта и структурата от линкове. За това и ЛБ е толкова важен за всеки уеб-сайт.
Всеки качествен линк, който съдържа линк към Вашият сайт, ви дава преднина при класирането на уеб-сайта Ви, когато се търси в Google.
Google смята,че вашият сайт заслужава доверие,защото съдържанието на сайта Ви е ценно, т.к. има препратки от външни сайтове към вашият сайт.

Ползи от Link Building:
-когато линковете са качествени се увеличават и уникалните посещения на вашият сайт;
-привличат повече качествени линкове - когато сте получили вече веднъж лидерската позиция/по съдържание и линкове от Google.bg/, то вие ще получавате  и много споделяния на сайта Ви,т.к той ще е популярен и търсен.
-линковете са с удължено време на действие, т.е. линковете се публикуват само в качествени сайтове, така Ви носят трафик в продължение на месеци,дори и години.

Много важно е да не се поставят линкове само към началната страница;

Да се получат добър брой линкове от разнообразни и качествени сайтове е основната стратегия на всяка една Link Building кампания

 Важно е да се отбележи, че този процес е бавен, продължителен във времето, изисква постоянство, необходимо е да имате известни познания,за да заемете с него.

         За това, ако се нуждаете от помощ относно качествена изработка на траен Link Building, можете да ни се доверите изцяло.

Няма коментари:

Публикуване на коментар