сряда, 17 юли 2013 г.

3 важни стъпки, за да има успех SEO кампанията


Едно от не маловажните неща за SEO кампанията - е измерването на успеха й. Успехът е толкова важен, за да може стратегията на кампанията да се променя постоянно, докато се стигне до удовлетворяващ краен резултат.
Трафика и позициите на сайта не са най-важното нещо за успеха на кампаниите, освен ако единствената цел на даден сайт не е продажба на рекламно място.Тогава трафика е жизнено важен.

Ключови думи
Много основен компонент от цялостната успешна SEO кампания. Ключовите думи трябва да са атрактивни, такива които ще доведат много потребители на вашият сайт,но и такива които ще задържат потребителите на сайта ви. Ако няма дума от посочените за ключови, която да задържа потребителите Ви на сайта, може би е добре да помислите за промяна на думите и словосъчетанията използвани като ключови.

Задържане на потребителите
Успешното докарване на трафик на сайт, в който потребителите посещават само и единствено началната страница е безполезно. Основната задача на всеки е да задържи възможно най-дълго дошлите вече посетители на сайта, това се отчита и от търсачките. Когато посетителите са за кратко в сайта, то това влияе предимно на позициите на сайта – търсещите машини го преместват на по-лоши. Добре е да помислите за промяна на дизайна на сайта, за да е по-интересен за потребителите и потенциалните клиенти.

Следене на действията на посетителите
Уникалното посещение от потребител на сайта ви е важно, но по-важно е да се достигне крайният резултат. Всеки най-вероятно има за цел посетителя да достигне до някакво действие в сайта- да се регистрира,да закупи, да изпрати запитване и други. Дори и с много голям трафик и посетители на сайта, ако те не се задържат и не предприемат действия – то имате проблем, защото това не носи ползи на бизнеса Ви. Можете да се насочите към конкретна статистика по кои ключови думи са Ви открили хората,които са се свързали с вас по телефона,или чрез запитване в  сайта ви.
Тези няколко стъпки ще помогнат на Вас и вашият бизнес да се развиват по-успешно и да получите конкретни резултати в рамките на кратки срокове. Анализирайки основните няколко елемента за SEO кампанията са пътят към успеха. Без да правите подобни проучвания обаче е почти невъзможно да имате представа как се справяте. Може да си мислите,че постигате голям успех,а в същото време може да вредите на сайта си, следователно и на Вашият бизнес. Ако срещате трудности при следенето на SEO кампанията, можете да ни се доверите, ние ще Ви дадем достъп до конкретни справки и сами ще виждате реалните резултати.

Няма коментари:

Публикуване на коментар