четвъртък, 5 ноември 2015 г.

Нител М на 5 години - блиц размисли за нас и бъдещето - част II

Времето минава, а Нител М остарява! През 2015-та година е петата поред щастлива година и ние се вълнуваме, че порастваме, че се развиваме, че продължаваме да радваме своите клиенти и че сме много задружни като екип. За това имаме заслуга всички, но най-вече Николай и Мария Карабойчеви


Решихме да Ви представим как виждаме тях, какво сме преживели заедно в Нител М и какво си пожелаваме в поредица блиц интервюта! Стартираме още тази седмица, въпреки че поводът ни е на 11 ноември. Но, да - загряваме и още как! :) Искаме да заредим не само себе си, но и всички Вас! 

В тази част ще Ви представим Миряна Захариева и Теодора Черкезова :)

Опиши Ники и Мими с 5 думи.

Мирянка: Добър екип (помежду си), грижовни, дейни и целеустремени.

Теди: С 5 думи Мими е  великодушна, шегаджийка, целеустремена, борбена, справедлива. А Ники – амбициозен, любопитен, справедлив, шегаджия и отзивчив.


Кои са твоите 5 незабравими преживявания с екипа?

Мирянка: Рожденият ден на Мария и онзи път, когато си говорихме за брака.


Теди: Твърде отскоро съм в Нител М и май нямам 5 преживявания, но хубав спомен е рожденият ден на Мими, на който се бяхме събрали всички колеги + 3 прекрасни малчуганчета (отново деца на колеги), които направиха атмосферата още по-весела. И като цяло – груповите обеди в офиса винаги са забавни (особено ако имате косъм в ястието…:D)

Кои са 5-те предложения за хармонични отношения с клиентите/ колегите, които ще дадеш?

Мирянка:
1. Слушай;
2. Постави се на мястото на клиента;
3. Интересувай се от техните проблеми, дори да не те касаят; 
4. Винаги благодари за доверието и доброто сътрудничество;
5. Направи повече, отколкото очакват от теб.

Теди: Да се изслушваме, да сме емпатични, да се забавляваме, да се подкрепяме и да вярваме в другия.


Какво ще пожелаеш на Ники и Мими?

Мирянка: Следващите 5 години да са години на укрепване в сила и затвърждаване на позициите, които са извоювали в личен и професионален план.

Теди: Ники и Мими, пожелавам Ви винаги да сте толкова зареждащи, подкрепящи и даващи свобода на идеите! Бъдете много щастливи, сбъдвайте мечтите си и продължавайте напред все така ЗАЕДНО!

Как се виждаш след 5 години в Нител М?

Мирянка: Като човек, който помага за развиването на най-креативния екип за управление на репутацията в социалните мрежи в България.

Теди: С голям суперски екип и много готини клиенти! Още по-креативна и случваща запомнящи се кампании! :)


Очаквайте още от нашата поредица! Голям екип - много интервюта ;) Дано сме дарили доза усмивки и на Вас, защото само споделеното щастие е истинско щастие! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар