вторник, 3 ноември 2015 г.

Нител М на 5 години - блиц размисли за нас и бъдещето - част I

Времето минава, а Нител М остарява! 2015-та година е петата поред щастлива година и ние се вълнуваме, че порастваме, че се развиваме, че продължаваме да радваме своите клиенти и че сме много задружни като екип. За това имаме заслуга всички, но най-вече Николай и Мария Карабойчеви



Решихме да Ви представим как виждаме тях, какво сме преживели заедно в Нител М и какво си пожелаваме в поредица блиц интервюта! Стартираме още тази седмица, въпреки че поводът ни е на 11 ноември. Но, да - загряваме и още как! :) Искаме да заредим не само себе си, но и всички Вас! 

В първите блиц размисли ще Ви запознаем с Галина Икимджиева, Мелани Груева и Цвети Борисова :) 


Опиши Ники и Мария с 5 думи.



Галя: Ники - амбициозен, уравновесен, справедлив, любознателен, позитивен. Мими - емоционална, амбициозна, усмихната, креативна, мила.

Мел: Мими - сърцата, забавна, умна, амбициозна и луда. Ники – амбициозен, справедлив, забавен, умен и добряк. 

Цвети: Относно описанието на Мими и Ники, реших те сами да се открият в следните характерни за тях черти:
отговорен, забавен, отзивчив, търпелив, професионалист, емоционален, разбиращ, всеотдаен,  усмихнат, позитивен.


Кои са твоите 5 незабравими преживявания с екипа?

Галя:
- Първият тиймбилдинг с колегите бяхме в Априлци и беше незабравимо;
- Сватбата на Мими и Ники (бях шаферка все пак);
- Екскурзията до Истанбул - невероятен град !!!;
- Фирменият рожден ден който празнувахме в Сърбия;
- Коледният банкет в Арбанаси също беше страхотен спомен.

Мел: Моите 5 незабравими преживявания са: Рождения ден на Лъчко, Джо и Надето на Диканя, Коледен банкет 2014г., Тиймбилдингът в Гърция, Лазанята в Лъчко (когато започнах работа във фирмата)  и празникът на фирмата 2014г. 

Цвети: Като едно от най-новите попълнения в екипа вярвам, че тепърва ми предстоят тези моменти.


Кои са 5-те предложения за хармонични отношения с клиентите/ колегите, които ще дадеш?

Галя:  Смятам, че в екипа на Нител М винаги е царяла хармония, така че по-скоро им пожелавам да продължават да се изслушват и разбират, да не спират да се развиват и да надхвърлят себе си ( говоря за всеки един колега, част от фирмата).

Мел: Пожелавам на всички нас много търпение, разбирателство, оптимизъм, креативност и  безкрайни забавления!!!

Цвети: За да има хармонични отношения, на първо място за мен са компромисите. Друго важно нещо е търпението. Необходимо е повече да даваме, отколкото очакваме да получим. Малките жестове, които правим един за друг и разбира се, да не забравяме, че всеки от нас е различен и да се стремим да разбираме другите, въпреки личното ни виждане за нещата.

Какво ще пожелаеш на Ники и Мими?

Галя: Пожелавам им да продължават да бъдат пример не само за успешен бизнес, но и за прекрасно семейство. Смятам, че подаръкът, който съдбата им е направила и след по-малко от 3 месеца ще е на бял свят, е най-голямото щастие, което мога да им пожелая.

Мел: Желая на Мими и Ники да не се променят. Нека останат тези прекрасни хора, с които е повече от удоволствие да се работи. Нека бъдат много здрави и най- вече нека бъдат заедно, защото именно така са най – силни! Обичаме Ви!

Цвети: На Мими и Ники пожелавам да съумеят да запазят добрия тандем, който са вкъщи и на работа. Фирмено им пожелавам да продължават да се развиват и разрастват все така.


Как се виждаш след 5 години в Нител М?

Галя: Виждам се все по-сигурна в това, което правя, надявам се да надхвърля или поне оправдая очакванията, които възлагат на мен. Смятам, че амбицията и постоянството са водещи в професионалното развитие на всеки човек - амбициозна съм и постоянна!

Мел: Времето само ще покаже! Вярвам, че най – хубавото предстои! 

Цвети: След 5 години се виждам като  част от отдела  „Човешки ресурси”, съдействайки при подбора на персонал.



Очаквайте още от нашата поредица! Голям екип - много интервюта ;) Дано сме дарили доза усмивки и на Вас, защото само споделеното щастие е истинско щастие! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар