вторник, 1 декември 2015 г.

Селекция на реклами Коледа 2015 – има ли изненади?

Коледа. Празници. Настроението кипи, всички се подготвят, купуват подаръци, организират партита и тръпнат да се видят със семействата и приятелите си. Рекламодателите също не спят, а рекламните агенции всяка година подготвят куп изненади.

За коледно настроение решихме да Ви покажем няколко интересни чуждестранни реклами, тъй като нашите сигурно са Ви познати, а и ще можете да ги гледате безброй пъти.

Първата реклама ни разказва за едно мило коте, което по погрешка успява да запали цялата къща и то точно в навечерието на Коледа. Рекламата е на великобританския бранд Sainsburyонлайн магазин. А котката се оказва любим детски герой – Мог. Използваната компютърна анимация създава усещането за приказка, а създателката на Мог - Judith Kerr – дори се включва с малка роля. Вижте ТУК.  


Номер 2 е дело на агенция „adam&eveDDB”. Рекламата представя бранда John Lewis и залага на двуминутна приказка с участието на малко момиче и самотния човек на Луната. Напомня ни, че на Коледа не трябва да сме сами и трябва да носим радост на себе си и околните. Вижте рекламата ТУК.

Третата реклама носи привкус на шоу програма с много танци и песни. Разбира се, имаме нужда и от това! Озаглавена „Изкуството на Коледа”, тя създава уникално настроение и ни пренася на сцената. Защото Коледа си е цяло изкуство – с всички приготовления, изненади, емоции и любов! Вижте рекламата ТУК.

Заговорим ли за Коледа, няма как да не посочим и бранд за хранителни стоки (и не само). Lidl правят чудесно попадение с тяхното „Lidl училище за Коледа”. Там участниците се обучават на всякакви трикове – как да направят сандвич от остатъци, как да разплетат коледните лампички, както и други. А тук домашният любимец-изненада е куче! Вижте рекламата ТУК.

Последната реклама, която ще Ви представим, е дело на агенция BBDO. Тя е интересна с това, че използва популярно лице – актьорът Jeff Goldblum предлага как да действаме, когато подаръкът, който са ни подарили, не ни харесва. И то по начин, по който да не обидим никого, а в самата реклама това буди смях. Заслужава си да я гледате ТУК.


Надяваме се да сме Ви дарили с празнично настроение! Пожелаваме Ви да се подготвите подобаващо за празниците и да се забавлявате много! 

Ако пък се нуждаете от нас, можете да ни откриете ТУК

Няма коментари:

Публикуване на коментар