понеделник, 14 декември 2015 г.

Коледа в социалните мрежи и как да добавите празнично настроение към профила си в социалните мрежи

Коледа наближава, а покрай нея еуфорията расте. Всички сме в търсене на подаръци и с нетърпение очакваме почивката. Свикнали сме по това време на годината да украсяваме, да купуваме и погледнато в онлайн вариант – да изпълваме пространството с празнично съдържание. Дядо Коледа и джуджетата дебнат отвсякъде, снегът се „сипе” леко и всичко това се превръща във вирусно съдържание. За да сме в крак, трябва да привличаме вниманието.
Ще споделим с Вас няколко начина да поддържате коледен дух в социалните мрежи и да внасяте настроение за потребителите си.

Украсете профилната си снимка и корицата си.

Изберете подходящи елементи и пременете вида на своя профил, независимо в коя социална мрежа поддържате такъв. Изображенията трябва да са пречупени през ценностите на Вашия бранд и съобразени с имиджа Ви. Ако пък предлагате специални коледни оферти или намаления, може да „облечете” корицата си и с тези одежди. Хубаво е всички да виждат какво предлагате, още когато влезете в съответния профил. Ако пък не предлагате такива възможности, просто снимайте украсата си в офиса или добавете друг празничен елемент.

Специални предложения.

В случай, че имате какво да предложите като намаление от услугите си, напомняйте периодично, че остават определен брой до края на това предложение. С ненатрапчив и празничен тон, създайте усещане, че това, което предлагате е истинска находка и не е за изпускане. Да, знаем, че е много лесно да се каже, но в допълнение може да предложите и подарък, който да се яви още един плюс към специалната Ви оферта.

Съвети за Коледа.

Ако сте в бизнеси, които предлагат храна, опаковане на подаръци, а и каквото и да било друго, което би могло да послужи за подарък на близките, не пропускайте да давате съвети. Рецепти, нетрадиционни идеи, процес на изработка – запечатайте това на снимка и с релевантно описание покажете какво правите. Няма да повярвате какъв глад за идеи има точно сега!

Покажете магията на споделянето.

По Коледа всички ставаме по-добри, просто защото по това време се събираме със семействата си и по традиция си даваме сметка за важните неща в живота ни. По това време се организират и множество благотворителни кампании.  Ако участвате в такива, не пропускайте да споделите с потребителите си Вашата кауза. Отговорността към другите винаги се оценява! 

Весели празници!

Не забравяйте, че трябва да пожелаете на аудиторията си Весели празници! Първо за Коледа, а после и за Нова година, споделете пожелания и благодарете за подкрепата през годината!


Можете да посетите и нашата пременена страница във Фейсбук – очакваме Ви за помощ и на на сайта ни


Няма коментари:

Публикуване на коментар