четвъртък, 14 януари 2016 г.

„Обичам да се захващам с трудни задачи и да намирам правилния начин за справяне със ситуацията”, Цвети Борисова

Ето я и Цвети! Цвети Борисова е следващото бижу от нашия екип, с което искаме да Ви запознаем! Тя е с нас вече от достатъчно време, че да сме поразбрали нещичко за нея - или иначе казано - да сме разбрали онова, което тя е искала да знаем…Мила, отговорна, целеустремена и с много добро сърце, тя внесе съвсем нов цвят в работното ни ежедневие и не спира да ни доказва всеки ден, че можем да разчитаме на нея!

Цвети Борисова – едно прекрасно момиче, което не се спира пред нищо, вярва, бори се и приема всяко предизвикателство в личен и професионален план. Мечтите в личен план… не са наша работа, но знаем, че в професионален тя иска да е част от отдел Човешки ресурси, както знаем, и че не просто иска – тя ще бъде!



Цвети, как се чувстваш в фирма НИТЕЛ М?

В екипа на Бизнес Информационен каталог съм отскоро, но определено мога да кажа, че се чувствам много добре.

За пръв път се сблъскваш с подобен тип задължения. Кое те предизвика най-много в началото?

За първи път се сблъсквам наистина с подобен тип задължения и това, което ме предизвика, са трудностите в новите неща за мен. Определено обичам да се захващам с трудни задачи и да намирам правилния начин за справяне със ситуацията.

А какво те мотивира да даваш всичко от себе си на работното място?

Причината, която ме мотивира да давам всичко от себе си и да се усъвършенствам в това, което правя, е да преодолявам трудни ситуации по възможно най-лесните начини. 

Според теб има ли значение работната среда за работния процес?

Според мен работната среда е най-важна за работния процес. На работното място трябва да ти е спокойно и приятно, да отиваш на работа с желание, а не по задължение – всичко това се постига със сплотен екип и чисти отношения помежду ни.


С какво се занимаваш в свободното си време?

Свободното си време обичам да прекарвам с любимите си хора, обичам да пътувам и опознавам нови места.




Няма коментари:

Публикуване на коментар