сряда, 21 септември 2016 г.

Пет интересни събития - четири почивни дни

Честит малък празник, скъпи работливковци!

Днес, като един истински малък петък, сряда е последният ни работен ден тази седмица.
След цялата мъка, която преживяхме през изминалата шест-работна седмица и след ужаса в понеделник сутрин, днес ние от НИТЕЛ М виждаме светлина в тунела – четири почивни дни!
Причината за почивката е ясна, но ясен ли е планът за тази почивка?  

Предстои ни един блажено дълъг уикенд, който може да оползотворим по около 964 начина, като единият от тях със сигурност е да останем в режим Pijamas all day” цели 4 дни(с малки прекъсвания) или да опитаме някои от другите 963 опции.

Не че гореспоменатия режим не ни е от любимите, но решихме да Ви предложим още няколко идеи, с които може да посрещнете идващата есен. Те са 6 и са тези от всички останали, които лично на нас, най-много ни харесаха.

Ето ги и тях!

1. Дни на Българския Фолклор в София“

Локация – Южен Парк, София
Период – 22 септември – 25 септември
Пет дни посветени на България. Пет дни посветени на културата и традициите на една смайваща страна - Нашата страна. 
В събитието ще участват ансамбли и изпълнители от всяко кътче на България – Пирин, Добруджа, Родопите, Странджа и други.
По случай Деня на независимостта, на 22 септември на всички присъстващи ще се разпадът 13 000 знамена, които са част от голямо Роженско знаме.
Едно събитие посветено на България, което вярваме, няма да Ви остави равнодушни. Повече информация за Дни на Българския Фолклор в София“ може да видите тук.

2. Пирин Ултра
Локация – Пирин
Период - 22 септември – 25 септември
През идващите почивни дни в Национален парк „Пирин“ ще се проведе събитие организирано от XcoSports – Пирин Ултра. Едно предизвикателство, съчетало в себе си много изненади, силни емоции и разбира се – планинско бягане. Трасетата за състезанието са две – едното с дължина от 70 км/положителна денивелация от 4 500 м., а другото – 150 км и положителна денивелация от 10 700 м. Може да разгледате по-подробна информация за предизвикателството тук.

3. Празник на пестила в Етъра
Локация – Етъра, Габрово
Период – 22 септември – 25 септември
Празник на шоколада – Габровският шоколад. Ето това се казва празник! Габровския шоколад е един от символите на региона, а неговото българско наименование е пестил. Представяме Ви една идеална възможност да се включите в този габровки празник на едно невероятно българско място – Етъра. Ако събудихме любопитното Ви с това предложение, най-добре вижте малко повече информация за него точно тук.

3. „Зелен маратон“
Локация – Аладжа Манастир, Варна
Дата – 25 септември, 09:00 часа
„Зелен маратон“ се организира за втори път в България. Това е любителско състезание по горско бягане и планинско колоездене. Една страхотна опция за разнообразяване на първите есенни дни – природа, спорт, адреналин и много емоции.
Разбира се, да участваш в състезанията не е единствената опция за да отидеш на „Зелен маратон“. За публиката има подготвени много други забавления – игри, стена за катерене, уроци по скачащи кокили и слаклайн, стрелба с лък и много други. За останалите подробности около събитието може да надникнете ето тук.

 5. Фестивал на хвърчилата
Локация – Местност „Малкото море“, Шабла
Период - 22 септември – 25 септември
А ето и може би, най-цветното ни предложение – Фестивалът на хвърчилата в град Шабла. Празник, който вече е завладял сърцата на много българи и се е превърнал в едно от чаканите събития в годината. Подходящ както за малки, така и за големи! Ако не сте присъствали на подобно събитие до момента, мислим че няма по-подходящ момент от сега! Повече за Фестивала на хвърчилата, вижте тук.


Това бяха нашите предложения за интересни събития, които може да посетите през следващите дни. Избрали сме ги с много любов и малка щипка авантюризъм – а Вие ги изживейте с много усмивки и емоции! Все пак има още 958 варианта да си изкарате великолепно, така че ние от НИТЕЛ М Ви желаем приятен остатък от работния ден и много емоционален остатък от седмицата!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар